JAVITE NAM SE

PRIRODA INSPIRIRA

Pravo mjesto za stvaranje velikih planova
KAS centar

"Nestvarno iskustvo, vrhunska usluga!"

PETAR, gost

Okružen prekrasnom prirodom u kojoj su često i rado viđeni gosti paunovi, patke i ostale pitome životinje, KAS event & club centar nekad je bio konjušnica, a danas je zahvaljujući maštovitom preuređenju u modernom stilu – luksuzni kompleks koji prestižnim sjajem odgovara svakoj namjeni.

Zamišljen tako da se uklopi u svaku jedinstvenu viziju druženja nadahnutog prirodom, KAS event & club centar savršena je kulisa za inspirativne trenutke u društvu vama važnih ljudi. Prema broju dragih gostiju koje pozivate odaberite neki od naših pomno uređenih prostora koji u tren oka postaju idealna destinacija za vaš događaj iz snova.

KAS centar

Prekrasno uređen vanjski klimatizirani ili grijani prostor okružen je s gotovo tri hektara zelene površine, za ekskluzivan boravak vas i vaših gostiju u ugodnom zelenom ambijentu. Za nezaboravno vjenčanje kao iz bajke ili korporativne evente koji se pamte, na svojih 560m² može ugostiti do 250 osoba. Proširenje kapaciteta na otvoreno u toplim mjesecima dodatna je mogućnost koja osigurava besprijekoran event pod zvijezdama!

KAS centar

Ekskluzivan prostor namijenjen je proslavama i domjencima s do 70 gostiju. Dodatnu povezanost s prirodom naglašava zlatni ovalni bar s raskošnim drvetom u sredini kao simbolom života, a luksuzno uređenje i besprijekorno dizajnirani detalji naglasit će intimu manjeg okupljanja. Za vašu bezbrižnost i vrhunsku uslugu uz osmijeh će se pobrinuti naše ljubazno osoblje.

KAS centar

Gurmanske večere na otvorenom i romantične ceremonije vjenčanja ili radionice joge i druge aktivnosti u prirodi začinit će besprijekorno njegovan travnjak s otvorenim pogledom na prekrasnu prirodu. Mir i opuštanje u bajkovitoj idili prirode tu su jedina opcija, a nemojte se iznenaditi ako pritom čujete i mukanje simpatičnih dugodlakih škotskih kravica.

KAS centar

Pomno uređena prostorija s detaljima uz koje ništa nije prepušteno slučaju izvrsna je lokacija za poslovne sastanke i manje prezentacije za do deset osoba. Sve je što vam treba za razvijanje inovativnih poslovnih rješenja s kolegama ili poslovnim partnerima, a uz to i izvrsno mjesto ako želite zadiviti potencijalne klijente i dogovoriti produktivnu suradnju.

KAS centar

Nakon sastanaka ili okupljanja u glamuroznom kutku za četiri osobe možete nesmetano komentirati i analizirati dojmove. Intimnu atmosferu za privatna druženja naglasit će precizno uređenje te profinjeni namještaj i detalji, a u toj oazi luksuza s najdražim kolegama ili prijateljima možete bezbrižno uživati i u dobroj cigari i čaši vrhunskog pića.

KAS centar

Prostorija namijenjena najintimnijim trenucima za pamćenje kao što je isprobavanje vjenčanice s djeverušama, priprema zdravice ili govora prije važnog sastanka opremljena je svime potrebnim kako biste se opustili i u miru pripremili za važan događaj. Savršeno je i praktično mjesto za pripremu završnih detalja kako bi vaš najvažniji dan u životu ili dugo iščekivana poslovna prezentacija – protekli besprijekorno.

KAS centar

Okružen prirodom, usred prekrasnog zelenog perivoja možete naći naš Kids Zone. Povedite djecu i uživajte na otvorenom, a ona će se zabaviti na sjajnom igralištu za djecu različitih uzrasta. Dizajn igrališta izvrsno se uklapa u prirodu s prirodnim materijalima i umirujućom zelenom bojom. Djeca će biti oduševljena kućicom iz mašte i inovativnom penjalicom veličine pravog konja! Sve je postavljeno na gumenu podlogu i okruženo mekom travom kako bi vaši mališani bili sigurni u svakom trenutku.

KAS centar