JAVITE NAM SE

EVENTi

Pretvorite event u doživljaj
KAS centar

ISTRAŽITE NAŠE EVENTE

Korporativni eventi

Mi potpuno razumijemo da planiranje korporativnog eventa zahtijeva poseban osjećaj za detalje. Bez obzira na to jeste li se odlučili za manje, intimnije okupljanje ili želite malo veći prostor za druženje, ili ste možda zamislili „wow faktor“ – oduševit ćemo vas luksuzom i ljepotom otvorenog prostora. Nudimo usluge unutarnjeg dizajna, poseban inventar i super ugođaj kako bismo ostvarili svaku viziju vašeg događaja.

Poslovne konferencije

Za poslovnu konferenciju najvažnije je prenošenje poslovnih poruka, a vjerovali ili ne, prostor za sastanke može imati važnu ulogu u tome!Ima li prirodnog dnevnog svjetla? Jesu li stropovi dovoljno visoki da se napravi set koji se može vidjeti sa stražnje strane prostorije? Ima li dovoljno mjesta za stražnju projekciju? Mnogi profesionalni organizatori često zaboravljaju da to može zauzeti trećinu prostora u prostoriji!
Na našoj lokaciji možete pronaći prostor za svoju poslovnu konferenciju koji će zasigurno oduševiti vaše poslovne suradnike i zadovoljiti sve vaše potrebe.

Rođendanske proslave

Planirate rođendan ili tražite mjesto na kojem biste nekome ispunili rođendansku želju? Bilo da je riječ o osobi koja slavi jednu ili osamdeset jednu godinu, mi imamo prostor za vašu rođendansku zabavu. Pronađite jedinstven dekor koji odražava vaš stil ili zabavne igre kako biste sve zabavili. Sićušni trenuci radosti, poput puhanja rođendanskih svjećica s obitelji i prijateljima, nisu samo važni detalji proslave nego i trenutak u kojem slavite svoj dosadašnji život s pogledom u budućnost.

Party

Svi vole dobru zabavu – neovisno o razlogu za slavlje. Možda želite organizirati elegantan ručak za zaruke, iznenađenje za povratak kući starog prijatelja ili čak aktivaciju robne marke kako biste impresionirali mnogobrojne okupljene stručnjake iz industrije... Bez obzira na razlog vaše zabave, u KAS-u ćete pronaći najbolje mjesto za zabavu koju će svi pamtiti!

Sportski događaji

Jeste li znali da vježbanje na otvorenom ima brojne zdravstvene prednosti u odnosu na vježbanje u zatvorenom prostoru?
Njegovani travnjak s pogledom na prekrasnu prirodu na raspolaganju vam je za sve vrste aktivnosti. KAS je idealan za organizaciju sportskih događaja na otvorenom.
Vježbanje vam pruža mnoštvo prednosti za vaše fizičko i mentalno zdravlje, a kada vježbate vani, možete višestruko povećati te prednosti! KAS vam nudi savršeno okruženje za uravnoteženje tijela i duha za vas i vašu sportsku ekipu!

Kulturna događanja

Mi u KAS-u još uvijek vjerujemo u „Power to the Meetings“, moć događaja uživo i komunikacije između ljudi.  
Bilo da planirate jednostavan kratak kulturni događaj poput čitanja poezije odabranoj skupini ljudi ili veće okupljanje s poznatim govornicima poput filozofske konvencije u trajanju od nekoliko dana, KAS vam nudi prostor koji odgovara svim vašim potrebama.

Radionice

Jedinstveno mjesto za vaše radionice koje se nalazi usred prekrasnog zelenog perivoja, KAS je idealno mjesto za razgovor, učenje i stvaranje.
Kao specijalizirano mjesto za događaje, sastanke i treninge, KAS je posebno osmišljen kako bi osigurao pet različitih prostorija različitih veličina, kombinacija i namjena kao svestrani objekt za bilo koji događaj s brojem sudionika od 4 do 250.

EKSKLUZIVNA LOKACIJA ZA FOTOGRAFIRANJE

Bilo da želite napraviti neke modne fotografije, fotografije krajolika i prirode ili vjenčane fotografije ili pak snimiti film, nudimo vam velik izbor zadivljujućih lokacija!
Naši će vrtovi biti izvrsna lokacija za vašu romantičnu šetnju i idealna kulisa za vaše vjenčane fotografije.
Želite pozadinu jezera ili dvorca? Nema problema, možemo pronaći najljepše mjesto u idiličnom okruženju KAS event centra!

Vjenčanja

Rekla je da? Sad' neka ostane bez teksta. Recite da pod zvijezdama!

Velika ili mala vjenčanja, promišljeno osmišljena i besprijekorno organizirana. Vaš dan vjenčanja najposebniji je dan za VAS – i zaslužujete planirati ga s radošću i bez velikih briga.

Mi smo tu da se pobrinemo da sve što zamislite izvedemo besprijekorno i s karakterom.

Osim estetske razine, vjerujemo u iskreno gostoprimstvo – u stvaranje iskustva koje se sastoji od trenutaka u kojima ste vi i vaši najmiliji potpuno povezani.

Čestitamo — zaručeni ste! To znači da ste korak bliže tome da ostatak života provedete sa svojom drugom polovicom. Nakon što podijelite novosti i uživate u sjaju svojeg novog statusa, vrijeme je da počnete planirati svoj dan vjenčanja.

KAS centar


za VAŠE vjenčanje uključili smo:

 • osobu posvećenu organizaciji vašeg vjenčanja
 • najam prostora
 • personalizirane tiskane jelovnike
 • catering
 • kušanje jela s odabranog jelovnika za mladence
 • pjenušac dobrodošlice
 • parkirna mjesta za sve goste
 • jelovnike prilagođene djeci te jelovnike prema vege, halal i gluten-free standardima
 • troškove autorskih glazbenih prava (ZAMP)
 • pozornicu za glazbenike.

Odaberite dodatne usluge:

 • fotografiranje na lokaciji
 • najam limuzine
 • dekoracija/cvijeće
 • torta/kolači
 • glazba (bend/DJ)
 • hostese
 • zabava za djecu
 • izrada pozivnica, rasporeda sjedenja, kartica za stol i sl.
KAS centar